Elazığ’da normal şartlarda 2 gün önce dünyaya gelmesi beklenen bebek, 2015 yılına girilmesinden 10 dakika sonra 4 kilo 100 gram olarak doğdu.
Elazığ’da 2015 yılının ilk bebeği Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğumhane Servisinde saat 00.10’da dünyaya geldi. Karakoçan ilçesinde ikamet eden Selahattin ve Hasret Karadoğan çiftinin üçüncü çocukları olarak dünyaya gelen bebeğe Gülşah isminin verileceği öğrenildi. 4 kilo 100 gram doğan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Baba Karadoğan, eşinin doğum yaptığı ve kızlarının sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini yakınlarına telefon açarak haber verip mutluluğunu paylaştı.
Eşinin ve çocuğunun sağlık durumlarının iyi olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Karadoğan, “Yeni yılın ilk bebeği olacağını düşünmüyorduk. Eşimin 2 gün önce doğum yapması gerekiyordu. Eşimin sancıları artınca Karakoçan Devlet Hastanesi’ne gittik. Oradan bizi buraya gönderdiler. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin” dedi.
Anne Hasret Karadoğan da çok mutlu olduğunu belirterek, “Çok sevinçliyim. Bu ikinci kızım. Bir de oğlum var. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin” şeklinde konuştu. Gülşah bebeğin babaannesi Zeytin Karadoğan da, “Kız erkek fark etmez. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Gelinim de torunum da çok sağlıklı. Allaha şükürler olsun” diyerek duygularını ifade etti.