İzmirliler, yeni yılda en çok tuttuğu takımların şampiyon olmalarını ve Orta Doğu’daki savaşın bitmesini diledi.
Yeni yıl tüm yurtta coşku ile kutlanırken, İzmirliler de yeni yılı kutlamak için alanlara koştu. İzmirlilerin ortak dileği Orta Doğu’daki savaşın bitmesi olurken, herkes kendi tuttuğu takımın şampiyon olmasını diledi. Yeni yılı Özlem Tekin konseri ile karşılayan Fadime Toprak isimli vatandaş, soğuğa rağmen yeni yıl coşkusuna ortak olduğunu belirterek, “Dileğimiz para, huzur ve mutluluk. Kar yağmadı. Yağsaydı çok sevinirdik. Hava soğuk ama yine de geldik” dedi.
Fadime Toprak’ın oğulları ise yeni yılda tuttukları takımların şampiyon olmalarını diledi. Sami Toprak, yeni yılda Altay’ın şampiyon olmasını dilerken kardeşi de Göztepe’nin şampiyon olmasını diledi. Mehmetcan Yalçın isimli vatandaş da yeni yılda tuttuğu takım olan Aydınspor’un şampiyon olmasını dilerken Orta Doğu’daki savaşın son bulmasını istedi.
ÖĞRENCİLERDEN BURS DİLEĞİ
Yılbaşının en ilginç dileği de öğrencilerden geldi. Paraları olmadığı için yeni yılı memlekette aileleri ile kutlayamadıklarını söyleyen öğrenciler, “Yeni yılda öğrencilere burs istiyoruz. Fakiriz. Zenginler bize burs versin” dedi.