KASTAMONU (AA) - İnebolu ilçesine bağlı Erkekarpa köyünde, vatandaşların katkısıyla yaptırılan şadırvanın açılışı gerçekleştirildi.

Erkekarpa köyüne bağlı Göller Mahallesi Camisi avlusuna yaptırılan şadırvanın açılışında konuşan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, vatandaşın katkısıyla yapılan hizmetlerin daha değerli olduğunu söyledi.

Köy halkını tebrik eden Kaymakam Atasoy, "Madem sizler bir taş koydunuz, Allah nasip ederse bizler de iki taş koyacağız. Köylü bir taş koysun, ben iki taş koymaya hazırım her zaman" dedi.

Düşmanlıkları bir kenara bırakıp kardeşliği ve kucaklaşmayı ön planda tutacaklarını ifade eden Atasoy şunları kaydetti:

"Şu anda bizim en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliğimizdir. Bizler bu birlik ve beraberliği sağladıktan sonra bu kardeşlik olduktan sonra herkesin birbirine iyi niyetli şekliyle baktığını hissettikten sonra Allah da bizim yüzümüze bakar, devletimizin yöneticileri de bize bakar. Sıkıntıyı mümkün mertebe gidermeye çalışacağım. Sizin iyi niyetiniz ve dualarınızla. Rabbim inşallah mahcup etmeyecek. Böyle bir imkanı siz yapıp da taşın altına elinizi koymuşsanız, ben de iki elimi taşın altına koymaya hazırım."

Müftü Harun Yapar'ın yaptığı duanın ardından gerçekleştirilen açılışa, AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Aydoğan, AK Parti milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ahmet Maranki, il genel meclis üyesi Özdal Taşçı ve vatandaşlar katıldı.