Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlediği ‘2015 Yılbaşı Kutlama Mesajı’ billboard tasarım yarışmasının kazananları ödüllerini Başkan Menderes Türel’in elinden aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından genç tasarımcıları teşvik için düzenlenen ‘2015 Yılbaşı Kutlama Mesajı’ bilboard yarışmasını kazanan öğrenciler ödüllerini aldı. Büyük ilgi gören, bilboardların öğrenci gözüyle tasarımı için düzenlenen yarışmada ortaokullar kategorisinde İstek Özel Antalya Yeditepe Ortaokulu öğrencisi Melisa Tekin, liseler kategorisinde ise Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öğrencisi Eray Varol’un çalışmaları birinci seçilmişti.
Genç yetenekler, Melisa Tekin ve Eray Varol Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Başkan Türel öğrencilere teşekkür plaketi ve ödül olarak iPad takdim etti. Türel, Tekin ve Varol’a gelecekte sanat yolunda ilerleyip ilerlemek istemediklerini sorarak, tasarımlarını çok beğendiğini belirtti. Başkan Türel başarılarının devamını dilediği Melisa Tekin ve Eray Varol ile özçekim yaptı.