Günümüz çocuk edebiyatının önde gelen isimlerinden biri olan ve sayısız ödüle layık görülen İhlas Koleji öğretmeni Eğitimci-Yazar-Şair Bestami Yazgan, Göksun’da söyleşi ve imza gününde öğrencilerle buluştu. Minik çocuklarla bir araya gelen yazar, gönülleri feth etti.
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde METEM Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Çocuk Kalbine Yolculuk” adlı program kapsamında Bestami Yazgan, söyleşi ve imza gününde çocuklarla buluştu.
Öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Yazgan, “Dünya bir ağaç olsa çiçeği çocuklar olurdu. Bilgi bir ağaç olsa çiçeği kitaplar olurdu. Dünyanın en güzel iki çiçeği ile birlikte olduğum için çok mutluyum. İnsan için hafızamız ne kadar önemliyse insanlık içinde kitap o kadar önemlidir.” dedi.
Yazar söyleşi esnasında, ‘’Hepiniz özenle büyütülmeyi hak eden birer çiçeksiniz’’ diyerek ve çocuklara çiçek diye hitap ederek, gönüllerine girmeyi başardı. Yazar şiirlerini ve hadisleri davetlilerle okuyarak salondan büyük ilgi gördü.
Program sonunda Bestami Yazgan, beraberliğinde davetliler hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra Hüdayi Gençlik Merkezi tarafından davetlilere Bizim Bahçe Dergisi Hediye edildi. Yazar Bestami Yazgan Şiirlerinin bulunduğu albümünü ve kitaplarını davetliler için imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.