Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde Nazillili şiir severler Şair Radyo ve Televizyon programcısı Niyazi Gedik İle Gönül Sürgünü Şiir Akşamında buluştu.
Şiirseverler kana kana en güzel ezgiler eşliğinde Niayazi Gedik’den dinlediği şiirler ile mest olurken Gedik tanınmı ünlü şairlerin en güzel şiirlerini de okudu. Cahit Sıtkı Tarancı, Cemal Safi ve Nurullah Genç gibi ünlü şairlerin en güzel şiirlerini büyüleyici ses tonlamasıyla şiir severlere okuyan Şair Radyo ve Televizyon programcısı Niyazi Gedik yaklaşık bir buçuk saatlik programında şiir severlerden gelen istek şiirleri de okudu.
Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde Nazilli’de olmaktan çok büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Şair Radyo ve Televizyon programcısı Niyazi Gedik Nazilli Belediyesine ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti. 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline katılımları ve sağladığı katkılarından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özer bir buket çiçek ile Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan uzun yaşam paketini Şair Radyo ve Televizyon programcısı Niyazi Gedik’e takdim etti.