Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Zübeyde Aras otogar minibüs durağını ziyaret edip ulaşım esnafının sorunlarını dinledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Zübeyde Aras, milletvekili seçimleri öncesinde dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Kentin önemli sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri üretmek adına ziyaretlerde bulunan Aras, ulaşım esnafını ziyaret edip, sorunlarına kulak verdi. Otogar durağında ulaşım esnafıyla görüşen Aras’a minibüs şoförlerinin ilgisi büyüktü. Şoförler Özgecan Aslan’a yapılanları cinayet zanlısıyla aynı mesleği paylaştıkları için üzüntü içerisinde olduklarını kaydetti. Aslan’a sıkıntılarını da aktaran şoförler, vatandaşların şikayeti sonrasında kendilerinin savunması alınmaksızın ceza kesilmesinden dert yandı.
Bu sorunu yetkililere aktaracağını belirten AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Aras, şöyle konuştu:
“Sizlerin görüşü veya savunması alınmadan ceza uygulanması konusunu yetkililere ileteceğim. Suçlayan ile birlikte suçlanan da yaşananları anlatmalı. Yoğun bir trafikte can taşıyorsunuz. Bizler çocuklarımızın, eşlerimizin ve kendimizin canlarını sizlere emanet ediyoruz. Bende sizlerden trafik kurallarına uymanızı ve Antalya’mıza yakışır şekilde hareket etmenizi istiyorum”