Cevahir AVM Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilen özel gösterimde İstanbul’un yanı sıra Bursa, Yalova, İzmit gibi yakın şehirlerden gelen seyircilerin olması da dikkat çekti. Yaşanan izdiham nedeniyle söyleşi alanı değişti, film geç başladı ve filmin oyuncuları Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rende salonlarda oturacak yer bulamadı. Sobutay bu durum üzerine “ Bizi yalnız bırakmayan ve özel gösterimimize gelen binlerce sevenimize çok teşekkür ediyoruz. Filmimizi henüz izleyemedik, büyük bir merakla galamızı bekliyoruz” dedi.


OYUNCULAR ŞOK OLDU
Gösterim öncesi OHA Diyorum filminin oyuncuları seyircileriyle söyleşi gerçekleştirdi ve salonları tek tek gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.1000 kişinin gelmesi beklenirken alanda 5000 e yakın sevenini gören ekip büyük şok yaşarken, aynı zamanda gösterilen ilgiden dolayı da çok mutlu oldu.

YOĞUN İLGİ SONUCU TÜRKİYE’Yİ DOLAŞACAKLAR
Çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan oyunculara gelen binlerce yorum ile birlikte filmin oyuncularından Melih Abuaf’tan sevindirici bir açıklama geldi. Abuaf; 3 Kasım vizyon tarihleri ile birlikte Türkiye’yi dolaşıp, OHA Diyorum’u, gerçekleştirilecek özel gösterimlerde sevenleriyle birlikte izleme kararı aldıklarını belirtti. 

Kaynak: Milliyet