ZONGULDAK (AA) –  Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Serdar Akyol, açtıkları futbol okulunda yetenekli oyuncuların yetiştiğini söyledi.

Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaştıkları Çaycumaspor'u 3-0 yenerek önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Lig hazırlıklarına geç başladıklarını, buna rağmen iyi mücadele ettiklerini ifade eden Akyol, şöyle konuştu:

 "Takımımızın başında çok değerli Gökmen Başol hocamız var. Onu azmi ve çalışma isteği, takımı şu anda iyi yerlere getirmiş durumdadır. Ligin henüz başında olmamıza rağmen gençlerin hırsı bizleri son derece mutlu ediyor ve ilerleyen haftalar için umut veriyor. Hafta sonu oynadığımız Çaycuma maçında takımımız çok iyi mücadele ederek, maçı 3-0 kazandı. Seyircimizde çok iyiydi. Takımlarını 90 dakika destekleyerek motife ettiler. Alaplı Belediye Spor olarak alt yapıya çok önem veriyoruz. Açtığımız futbol okulundan yetenekli ve geleceği parlak futbolcular yetişiyor. Türk futboluna inşallah önümüzdeki yıllarda yetenekli futbolcular kazandıracağız. Sadece futbolla değil basketbol, voleybol, güreş dallarında altyapı oluşturduk. İnşallah bu spor dallarında Türk sporuna gençler yetiştireceğiz.”