Altınordu Belediyesi tarafından bir süre önce Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Mahallede alt yapısı tamamlanan alanlarda üst yapı çalışmasını sürdüren ekipler aşırı sıcaklara rağmen çalışmalarını aralıksız sürüdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi’nin yıllardan beri alamadığı hizmeti alması için çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Büyüyen ve gelişen Altınordu ilçemizin en önemli mahallelerinden birisi de Cumhuriyet Mahallesidir. Biz 30 Mart yerel seçimlerinde burada yaşayan Altınordulu hemşehrilerimize bir söz verdik. Şimdi o verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Yıllarca çamur ve toz olan bu mahalleyi ilk etapta kilit parke taşı ile belli alanlarının döşemesini yapıyoruz. Diğer ara sokaklarımızı ise sıcak asfalt ile kaplayarak yol sorununu ortan kaldırmış olacağız“ dedi.
“KABUK DEĞİŞİMİ BAŞLADI”
Mahalle ziyaretlerinde yapılacak çalışmaları mahalle sakinleri ile paylaşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun her mahallesinde değişiminin başladığını söyledi. Başkan Tekintaş, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından Altınordu Belediyesi olarak kısa zaman için de 92 mahallede çalışma başlattık. Bu kapsam da dış mahallelerimizde beton yol çalışması sürüyor. Diğer taraftan sıcak asfalt çalışmasına başlayacağız. Biz bunları yaparken yine şehir merkezinde diğer çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde mahalle sakinlerinden aldığımız olumlu tepkiler ise bizi daha da motive ediyor” diye konuştu.