KADIN futbolunda ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan son üç  sezonun Türkiye şampiyonu Konak Belediyespor yönetimin bütçeyi kısması yüzünden dağılma noktasına gelirken, kurmaylar UEFA'ya bildirilecek 28 kişilik listeyi tamamlayabilmek için geçen sezon 1'inci Lig'den düşen diğer İzmir ekibi BESEM'in kapısını çaldı. 9 yıldır takımı çalıştıran Teknik Direktör Hüseyin Tavur'un görevine son verilmesi, takımın iskeletini oluşturan oyuncularının ayrılmasıyla çaresiz kalan yönetim BESEM'den Gözde Gül, Gamze İşbir, Pamuk Yılmaz, Başak Yerli ve Özden Çilek'le el sıkıştı, 2 isimle de görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
Ücretlerinde indirim yapılan yabancılar Cosmina ve Tata ile milli oyuncular Yağmur Uraz, kaleci Fatma ve Arzu'nun takıma dönmeyeceklerini açıkladığı mavibeyazlı ekipte Didem ve Berna'nın kararsız olduğu, Raluca, Gülbin, Cansu, Handan, Sevgi, Ebru, Eyül ve Hilal'in yeni sezonda devam kararı aldığı açıklandı. Ancak mevcut tablo içinde Bosna-Hersek'te 11 Ağustos'ta başlayacak Şampiyonlar Ligi grup eleme maçları için yarına kadar UEFA'ya bildirilecek 28 kişilik listeyi tamamlayamayan yönetim ligden düşen BESEM'den takviye alırken, Konak Belediyespor'un futsal takımından da bazı isimlerin kadroya dahil edileceği kaydedildi.
ANTREMANLAR BAŞLADI
Saraybosna'da 11-16 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Şampiyonlar Ligi Grup Eleme maçlarında Bosna Hersek'ten SFK 2000 Sarajevo, Belarus'tan Minsk ve Arnavutluk'tan Vllaznia takımlarıyla mücadele edecek Konak Belediyespor hazırlıklarına geçen hafta başladı. Altyapıdan gelen gençleri de antrenmanlara dahil ettiklerini belirten Teknik Direktör Ali Alanç, "10 Ağustos'ta Bosna'da olacağız. Yıkılmadığımızı herkese göstereceğiz" diye konuştu.

.