TÜRKİYE Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şube Başkanı ve eski belediye başkanı Hüsnü Kahraman, 21 Ekim'de tamamlanacağı duyurulan 13 bin 500 kişilik Akhisar Stadı'nın bu sezona yetişmeyeceğini öne sürdü.
Kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla yönetim olarak inşaatı gezip, müteahhit firmanın yetkilileriyle detaylı bir görüşme yaptıklarını belirten Kahraman, "Mimari projeyi yürüten şirket, belediye ve inşaatı yapan firma arasında problem yaşandığını görüyoruz. Şu an yüzde 60 aşamasına gelen inşaatın bir an önce tamamlanması için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir" dedi.
Mütehahhit firmanın, yaşanan aksaklıklar konusunda projeyi yürüten şirketi uyarmasına rağmen sonuç alamadığı bilgisine ulaştıklarını kaydeden Hüsnü Kahraman, şöyle devam etti:
"Bu aşamada belediyeden ve projeyi üstlenen firmadan doyurucu açıklama bekliyoruz. Takımımız Süper Lig'deki 4'üncü sezonunda da maçlarını başka bir kentte oynamak zorunda kalıyor. Alınacak radikal kararlarla en azından gelecek sezon kendi stadımızı kullanmamız sağlanmaladır. Bu tesis Akhisar için büyük önem taşımaktadır. TÜRFAD olarak sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vermeye hazırız."

FOTOĞRAFLI