Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor maçı ve kulüpteki son gelişmeler ile ilgili konuştu.
Denizlispor maçının zor bir maç olduğunu belirterek sözlerine başlayan Erkurt Tutu, “Bizim için her maç önemli. Lig uzun bir maraton. Biz her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Bu maçta o engellerden birisi. İnşallah bu engeli kayıpsız olarak geçip yolumuza devam ederiz. 2 hafta üst üste maç kaybettik. Futbolda böyle sonuçlar var. Önemli olan böyle durumlarda dik durabilmektir. İnşallah bu hafta Denizli’de kazanıp galibiyet serisine başlarız. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Önemli olan birlik beraberliği bozmadan bu takımı desteklemektir” ifadelerini kullandı.

İLGİ BİZİ SEVİNDİRDİ

Eşya piyangosuna ilginin nasıl olduğunun sorulması üzerine Tutu, “Samsunspor Eşya Piyangosu beklediğimizden fazla ilgi gördü. Satması için 100 bilet verdiklerimizden 50 bilet daha isteyen oldu. Biz Samsusnpor’un sorunlarını çözmek için gayret sarf ediyoruz. Eşya Piyangosunda da beklediğimizin üzerinde ilgi gördük. Aralık ayının sonuna kadar ciddi bir kaynağın kulübümüze kazandırılacağını düşünüyorum” diye cevapladı.

KOMBİNE DESTEĞİ YOK

Pasolig kart sayısı Süper Ligde ki çok takımdan fazla olan Samsunspor taraftarının kombine alımında kulübe gerekli desteği vermediğini belirten Tutu, ” 26 bin Passolig kart alan bir taraftar için bin kombine az. Çok daha fazlasını ümit ediyorduk. Ancak kombine alımında destek vermeyen taraftarımız maçlara gelerek takıma destek veriyor” şeklinde konuştu.

Başak Tutu, kapalı olan transfer tahtasının açılması ve yeni yapılacak transferler için kaynak yaratmak için çalıştıklarını belirterek sözlerini tamamladı.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM