Forum Magnesia, paraya ve çalışmaya karşı olan Mustafa Ali’nin başına gelenleri anlatan komedi filmi Mandıra Filozofu İstanbul’un yönetmenini ve senaristini ağırlamaya hazırlanıyor.
Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı, senaryosunu Birol Güven’in yazdığı filmin iki önemli ismi 22 Mart’ta Manisalı sinemaseverlerle buluşacak.
Yüzyıllar boyunca birçok uygarlığın yerleşim ve ticaret merkezi olan Manisa’nın ilk alışveriş merkezi olarak 2012 yaz aylarından bu yana hizmet veren Magnesia Alışveriş Merkezi, Mandıra Filozofu İstanbul filminin oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor. Alışveriş merkezinde de gösterimde olan Mandıra Filozofu İstanbul’un senaristi Birol Güven ve yönetmeni Müfit Can Saçıntı, Forum Magnesia’da sinemaseverlerle bir araya gelecek. 22 Mart Pazar günü saat 16.00’da gerçekleşecek söyleşide Güven ve Saçıntı, paraya ve çalışmaya karşı olan Mustafa Ali ile zengin iş adamı Cavit’in arasında geçenleri anlatan film hakkında bilinmeyenleri anlatacak. Manisalı sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacak Birol Güven ve Müfit Can Saçıntı, söyleşiye katılan Forum Magnesia ziyaretçileriyle keyifli bir gün geçirecek.