SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sivas Belediyespor'u yenerek rahat nefes alan Bucaspor'a çarşamba günü sahasında oynayacağı Kartalspor maçı öncesi kötü haber geldi.
Teknik direktör Suat Kaya, takımda Erkan, Mehmet, Berkin ve Yasin'i sakatlıklarından dolayı Sivas'a götürülemeyeceğini açıkladı, "Futbolcuları kadroya almamamın tek nedeni sakatlık. Kimsenin aklına başka bir şey gelmesin. Erkan ve Mehmet'in adalesinde zorlama, Berkin'in ise sağ ayak tarak kemiğinde ezilme var. Sakatlıktan çıkan Yasin de tam hazır değil. Maalesef 4 futbolcumuz Kartalspor'a karşı görev alamamayacak" dedi.
Bucaspor'a geldiği günden bu yana futbolcuların forma için kıran kırana mücadele ettiğini ifade eden Suat Kaya, "10 puanla düşme hattındayız. Herkes işin ciddiyetini kavradı. Kartalspor sınavında da koşan, kazanmak için enerjisini sonuna kadar sarf eden bir takım görüntüsü vereceğiz" yorumunu yaptı.
Tabloda 5'inci sıradaki Tokatspor'la aralarında 6 puan bulunmasına rağmen play off için konuşmanın erken olduğunu belirten Suat Kaya, "Önce ateş hattından kurtulalım, sonra hedeflerimizi yeniden gözden geçiririz" dedi.
Sarı lacivertli takımda kırmızı kart cezalısı Ahmet de Kartalspor'a karşı forma giyemeyecek.