PTT 1'inci Ligi takımı Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Giresunspor'u yenerek sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
Kardemir Karabükspor, sezonun ilk haftasında hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.  Hüseyin Kalpar gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları görüldü. Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Hüseyin Kalpar, iyi bir takım olduklarını, güzel günler yaşayacaklarına inandıklarını söyledi. Sezonun ilk maçlarının her zaman zor geçtiğini ifade eden Hüseyin Kalpar, şöyle devam etti:
"İlk maçlarını kazanan takımlar büyük bir avantaj elde edebiliyor. Bunun bilincindeyiz. Kolay olmayan maçları kolaylaştırmak için görevimizi layıkıyla sahaya yansıtmaya çalışacağız. Eksik yönlerimizi giderebilme adına çalışmalarımız devam ediyor. Tespit ettiğimiz mevkilere transfer yapacağız. Karabükspor’a layık olacak her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Umuyorum ki ilk maçtan başlayarak daha sonraki maçları da kazanarak yolumuza emin adımlarla sağlıklı bir şekilde devam ederiz."
Çalıştırdığı takımlarda iyi bir ekip ruhu ve takımdaşlığı sağladığını ifade eden Hüseyin Kalpar, "Şehrin bizden beklentisi başarı, bizim de beklentimiz başarı. Başarının adı bir üst lige çıkmak. Ben ve oyuncularım bunun için buraya geldik. Mücadele eden, kazanan bir ekip olmak istiyoruz. Bunun için de ekip ruhunun, takımdaşlığın sahaya yansıması lazım. Bu olmazsa başarı çok zor gelir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI