DENİZLİ, ()- PTT 1'inci Ligi'nde sezona istedikleri gibi başlayamayan Denizlispor ile Balıkesirspor, yarın Denizli Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak.
Son 6 haftada galibiyet yüzü görmeyen ve sadece 1 puan alabilen ev sahibi Denizlispor'la 4 maçtır kazanamayan Balıkesirspor'un saat 13.30'da başlayacak randevusunu Adana Bölgesi'nden Caner Ak yönetecek. Biletler kale arkası 5, maraton 10, kapalı A ve E tribünü 10, kapalı B ve D tribünü ise 20 TL'den satılacak. Derbi öncesi Balıkesirspor 8 puanla 12'nci, Denizlispor ise 4 puanla 17'nci sırada yer alıyor.
Kerem, Cihan ve Serkan'ın kadro dışı bırakıldığı ev sahibi ekipte Genkov'un sakatlığı sürerken Recep ve Şenol'un durumu maç günü netlik kazanacak. Balıkesirspor'da ise sakat olan Yago ile cezalı Abdülhamit yok. Taraftarları desteğe çağıran Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Kazanıp üzeremizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz" derken Balıkesirspor'da Erkan Sözeri'nin istifasından sonra takımın başına getirilen Muhammet Yılmaz "Galip gelerek hek ettiğimiz yere ulaşma yolunda ilk adımı atacağız" diye konuştu.

Bu arada Denizlispor'un karşılaşmaya İsmail - Furkan, Tuna, Dimov, Mustafa, Leandrinho, Veli, Servan, Şenol, Leozinho, Şaban onbiriyle Balıkesirspor'un ise Vukovic - Abdurrahman, Yiğitcan, Glumac, Bülent, Yiğit Gökoğlan, Eray, Ragıp, Kerim, Karikari, Zeefuik kadrosuyla başlayacağı öğrenildi.