2015-2016 eğitim-öğretim yılında da taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören muhtaç bin 400 öğrenciye ayakkabı yardımı yapan MATSO, Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.
Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Garnizon Komutanı Jandarma Albay Enver Sungur, Manavgat Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir Teşekkür Belgesi’ni takdim etmek üzere MATSO’yu ziyaret ederek, Başkan Ahmet Boztaş ile bir araya geldiler. Ziyarette MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akar, Halit Torun ve Meclis Üyesi Baykal Özden de yer aldılar.
Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü yaptığı konuşmada, “Hem Oda olarak hem de TOBB olarak yardımlarda duyarlılık gösterdiniz, destek oldunuz. Her iki kuruma da teşekkür ediyoruz. Örnek çalışmalar gösterdiniz” diyerek düşüncelerini açıkladı.
MATSO Başkanı Ahmet Boztaş da ”Öncelikli olarak üyelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun dışında da Manavgat’ın sorunlarına, ihtiyaçlarına ve taleplerine cevap vermeye, çare aramaya gayret gösteriyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri konusunda duyarlıyız. İmkanlar ve yasalar çerçevesinde de yardımlarımız oluyor. Bu kapsamda yardım elimiz uzanmaya devam edecek. Yara sarabiliyorsak, çare olabiliyorsak ne mutlu bize.” dedi.
Daha sonra Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş’a muhtaç öğrencilere yönelik MATSO’nun yaptığı yardım dolayısıyla Teşekkür Belgesi verdi.