4 yıldır Kula’da görev yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Mardin’in Kızıltepe ilçesine tayini çıkmasının ardından, veda ziyaretleri gerçekleştirdi. Kula’da son veda ziyaretini Kula Kaymakamı Murat Güven’e gerçekleştiren Garnizon Komutanı Enginar, Kaymakam Güven ile bir süre sohbet ederek bugüne kadar yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.
Kaymakam Güven, tayini çıkan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar’a, yeni görev yerinde başarılar dileyerek, "Kula’da görev yaptığımız süreç içerisinde birbirinden güzel çalışmalarda beraber rol oynadık. Yapılan çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Garnizon Komutanımıza yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hem iş hayatında hem de normal hayatında ailesi ile birlikte başarılı yıllar diliyorum.” dedi.
ENGİNAR’DAN KULA’YA VEDA MESAJI
Kula’dan ayrılmanın zor olduğunu dile getiren Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar ise, "4 yıllık görev sürem boyunca, 174 yıldır ülkesine ve milletine sadakatle hizmet eden, milletinin engin, güven ve sevgisine mazhar olmuş Jandarma Genel Komutanlığının bir neferi olarak maiyetimdeki tüm silah arkadaşlarımla beraber, her zaman ve her şarta doğruluk, dürüstlük ve adalet ilkeleriyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize çizdiği yol ve ışığı altında hizmet etmeye çalıştık. Devraldığımız görev ve hizmet bayrağı tertemiz devredebilmek ve daha yukarılara taşıyabilmek en büyük gaye ve hedefiz oldu. Kula’da yaşadık, Kula için yaşadık ve Kulalı olduk. Her ne kadar şu an vatanımızın başka bir köşesine gitmek üzere sizlere veda ediyor olsam da, sarsılmaz ve çok kuvvetli bağlarımızı yeryüzündeki hiçbir gücün koparamayacağını bilmek bundan sonraki hayatımda benim için en büyük mutluluk ve teselli kaynağı olacaktır. Bu vesileyle, görev sürem boyunca özveri, çalışkanlık ve fedakarlıklarını yakından müşahede ettiğim komutanlığımız mensubu astsubay, uzman jandarma, erbaş ve erlerimize disiplinli, özverili, kararlı ve inançlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kula için yürüttükleri hizmet yarışını aynı inanç ve kararlılıkla sürdüreceklerine olan samimiyetimi ifade etmek istiyorum. Görev sürem boyunca ilgi ve alakalarını esirgemeyen başta mülki amirlerimize, belediye başkanlarımıza, hakim ve cumhuriyet savcılarımıza, mülki, adli ve idari kurum amir ve memurlarımıza, özel kurum ve kuruluşlarımıza gece -gündüz, yaz- kış demeden her çağırdığımızda koşan tüm muhtarlarımıza, bizleri biricik evlatlardan ayırt etmeyen şehit ailelerimize ilk geldiğimiz günden beri bizi bağrına basan günlünde yer veren Kula halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizlere hizmet etmek için komuta etmekten büyük onur ve gururu duyduğum Kula İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanlığı görevinden huzurla, gururla ve yarına güven duyarak ayrılıyorum. Bugünden sonra da hemşehriniz olmaktan gurur duyacak mutluluklarınızla sevinecek, daima iyi haberlerinizi bekleyeceğim.” şeklinde konuştu.