Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Hakem penaltı pozisyonundan sonra kırmızı kartı kaçırdı ama sonra maçı da kaçırdı” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor’u 2-1’lik sonuçla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Manisa ekibinin teknik direktörü Cihat Arslan açıklamalarda bulundu. Arslan, “Birinci ve ikinci bölgemiz daha ileri çıkmalıydı. Pozisyonlar bulmamız gerekiyordu. 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma düşüncesi hakim oldu. Yenilgiden dolayı üzgünüz. Puanla veya üç puanla dönebilirdik. Puan veya puanları hak ettik mi o da tartışılır. Kasımpaşa ligin önemli kadrolarından biri, kazanmayı başardılar” açıklamasını yaptı.
Genç teknik adam hakemi de şu sözlerle eleştirdi:
“Penaltı pozisyonunda kırmızı kart da olabilirdi. Hakem penaltı pozisyonundan sonra kırmızı kartı kaçırdı ama sonra da maçı kaçırdı. Yediğimiz ilk golde faul vardı. Maçın 60-70 dakikasında hakem Kasımpaşa lehine hatalar yaptı. Ancak bunlar bize maç kaybettirmedi. Biz hatalarımız neticesinde mağlup olduk.”