Canik Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi’ne yapılan; içinde düğün salonu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı kültür, eğitim ve spor tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Önceki günlerde 15 açılış ve temel atma gerçekleştiren Canik Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi’ne yeni bir tesis kazandırıyor. Belediye tarafından yapılan ve içinde çok amaçlı düğün salonu, müzik okulu ve kurs merkezinin bulunacağı eğitim, kültür ve spor tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Başkan Osman Genç’in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
"NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ"
Törende konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halka hizmeti Hakk’a hizmet saydıklarını belirterek, her mahalleyi hizmetlerle süslediklerini ve nakış gibi işlediklerini söyledi. Başkan Genç, "Tüm mahallelerimize hizmet ulaştırıyoruz. Özellikle Büşükşehir Yasası’nın ardından belediyemize bağlanan mahallelerimizde hanım konakları, sıbyan mektepleri ve spor tesisleri yapmanın yanında, cami ve okul çevrelerini düzenliyoruz. Yine ayrıca merkez mahallelerimizde de insanlarımızın yaşam standartlarını artırıcı hizmetlere imza atıyoruz" dedi.
"TÜRKİYE’YE MODEL OLUYORUZ"
Kısa zamanda birçok açılış ve temel atma gerçekleştirdiklerini ifade eden Genç, "Türkiye’nin gözbebeği Canik Belediyesi olarak yaptığımız her kesime hitap eden yatırımlarla Türkiye’ye model oluyoruz. Canik’te çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz gibi dezavantajlı insanlarımıza hizmet götürüyoruz. Canik Belediyesi, yaptığı hizmetlerle örnek olmaktadır. 15 günde 15 açılış ve temel atma gerçekleştiren başka bir belediye yoktur sanırım. Bir ilçe belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.
HİZMETE DAVULLU-ZURNALI COŞKU
Canik’te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini belirten AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, yapılan her hizmetin insanların hayatını kolaylaştırdığını ve yaşam standardını yükselttiğini söyledi. Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç ve beraberindekiler Yavuzselim Mahallesi Kültür, Eğitim ve Spor Tesisi’nin temelini attı. Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Selim Gökçen ise, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç’e plaket verdi. Tören sonunda Yavuzselim Mahallesi halkı mahallelerine yapılan tesisin mutluluğunu davul zurna eşliğinde oyun oynayarak yaşadı.