ANTALYASPOR Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, 3 puan için sahaya çıktıklarını söyleyerek, oyuncularının mücadelesinden memnunum dedi.
Mustafa Ati Göksu, 3 puan alamadıklarını ama oyuncuların böyle mücadeleye devam ettiği sürece gelecek maçlarda 3 puanları alacaklarını kaydeden Göksu, "Oyuna gelince, oyunun genelinde Antalyaspor olarak kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Ama hedef daima 3 puandır. 1 puan aldık. Süper Lig'de 1 puan da önemli diye düşünüyorum. Seyirci de sağ olsun 90 dakika devamlı kazanmamız için her şeyi yaptı. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
TOLUNAY KAFKAS: SON VURUŞLARDA BECERİKSİZİZ
Kayserispor Teknik direktörü Tolunay Kafkas ise oyunun geneline bakıldığı zaman kazanmaya yakın taraf olduklarını söyledi. Oyunun büyük bölümünde oyuncularının verilen görevleri yerine getirdiğini anlatan Tolunay Kafkas, "Oyunda sıkıntı yok ancak son vuruşlarda beceriksizliğimiz var. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Daha geliştireceğimiz noktalar var. Genç bir takımız. Bu ligi çok sıkıntı çekmeden orta sıralarda bitiririz. Her şeye rağmen iyi bir takımdan alınan 1 puan değerlidir. Antalyaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAF