Samsun'da yüzlerce uyuşturucu hapla yakalandı Samsun'da yüzlerce uyuşturucu hapla yakalandı

DEVA Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Erdinç Çağlar, "Bafra'da, 20 yıldan beri iktidar partisinin yönetiminde olan bir belediye mevcut. Yerelle iktidar bir olmazsa hizmet gelmez dediler. 20 yıldan beri iktidar sizsiniz ne değişti, ne yaptınız Bafra'ya" diyerek tepkisini dile getirdi.

"TÜM ADAYLARDAN DAHA HAZIRIM"

Çağlar, Kanal S'de Sevtap Sağlam'ın sunduğu Günaydın Samsun programının konuğu olduğu. Çalışmalarından bahseden Çağlar, "Biz DEVA Partisi olarak seçimden seçime değil, kurulduğumuz günden bu yana sahada olan bir partiyiz. Sokak sokak gezip vatandaşın derdini dinledik, onların her zaman yanındaydık. DEVA Partisi olarak kendi logomuzla ilk seçimiz olacak. Kaç oy alırız derdim var, kaç kişiye ulaşırızın derdindeyim. Bafra'da seçimlere giren en genç belediye başkan adayı da benim. İddia ediyorum ki çalışmalarımızla, projelerimizle bütün belediye başkan adaylarından daha hazırım" dedi.

"GÜLE OYNAYA KAZANAMAYACAKLAR"

Mevcut yönetime eleştirilerde bulunan Çağlar şunları söyledi: "Bafra'da 20 yıldan beri iktidar partisinin yönetiminde olan bir belediye mevcut. Yerelle iktidar bir olmazsa hizmet gelmez dediler. 20 yıldan beri iktidar sizsiniz ne değişti, ne yaptınız Bafra'ya? Hayatı kolaylaştıralım derken zorlaştırdınız. 20 yıldan beri aklınız neredeydi? Halkın pazara gidecek hali yok. Emeklinin, asgari ücretlinin durumu ortada. Bafra'nın üretimini Bafralı ucuz yerdi. Bafra'da üretim yapıyoruz, pazar torbasını dolduramadan eve gidiyoruz. Vatandaşın ihtiyaçlarını yerel yönetimler sağlamak zorunda. İktidarın o gücü vardı bugün geldiğimiz nokta pazara çıktığımızda vatandaş da esnaf da 'yeter artık' diyor. Bu seçimler güle oynaya kazanabilecekleri seçimler olmayacak. Allah nasip eder de göreve geldiğimizde Bafra 1 Nisan'da yeni bir geleceğe uyanacak. Çiftçinin, öğrencinin yüzü gülecek. Eşit ve adil bir yönetim getireceğiz. Adamı olan değil, projesi olan, halkla iç içe olan kazanacak. Milletin olanı millete vereceğiz."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.