Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası, Anneler Günü'ne özel yepyeni bir kampanya hazırladı.

Açıklanan kampanya ile cebinde bankkart olan milyonlarca kişiye bu özel güne olarak 300 liraya varan hediye para puan kazanma imkanı sunuldu.

TARİH VERİLDİ

1 - 14 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bankkart'ınızla giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum, saat, çiçekçi, küçük ev aletleri, güzellik/bakım merkezleri, kuaför salonları, kafe ve restoranlarda tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışveriş yapın, 150 TL Bankkart Lira kazanın! Toplamda 300 TL Bankkart Lira verilecek.

KAMPANYA DETAYLARI

Bankkart anlaşmalı iş yerlerimizde işlemler Bankkart POS'undan gerçekleştirilmelidir. Yalnızca e-ticaret hizmeti sunan iş yerlerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Hakimlerin başörtülü olduğunu gören avukattan skandal hareket! Hakimlerin başörtülü olduğunu gören avukattan skandal hareket!

Aynı gün içinde aynı iş yerinde yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin Bankkartlarına Liraları hemen yüklenecektir.

Bankkart Lira kazanmak için alışveriş öncesinde kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Harcama tutarı, Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle yapılan işlemleri kapsayacaktır. Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli olabilir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya 1 Mayıs 2024'te başlamış olup 14 Mayıs'a kadar sürecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler belirtilen koşulları yerine getirmeleri halinde, toplamda 300 TL'ye kadar Bankkart Lira hediye para kazanma fırsatı elde edecekler.

kamu son haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.