AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00'te gerçekleştireceği miting için vatandaşlara çağrıda bulundu.

"COŞKUYU BİRLİKTE YAŞAYALIM"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ: Saygıdeğer hemşehrilerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepinizin bildiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı Samsun'da misafir edeceğiz. Kendileri Samsun'a teşrif edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın Samsun'daki konuşmasında birlikte coşkuyu, birlikte kendilerine, zatıallerine hoşgeldin deme fırsatı bulacağımız o toplantıya bütün hemşehrilerimi davet ediyorum.

"BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE"

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit ERBİN: Kıymetli İlkadımlılar, saygıdeğer hemşehrilerimiz sizleri dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı misafir edeceğimiz şölenimize davet ediyoruz. Cumartesi günü saat 13.00'te tüm dünyaya, Cumhuriyet Meydanı'ndan güçlü bir ses vermek için, Türkiye yüzyılı iddiamız için, büyük ve güçlü Türkiye için gerçekleştireceğimiz tarihi mitingimize sizleri bekliyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

"TARİHİ BULUŞMA "

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir KÖSTEK: Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'da Türkiye yüzyılının fitilini ateşleyen liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te Cumhuriyet Medyanı'nda 17 ilçemizde yapılan yatırımlarımızın toplu açılış törenini gerçekleştireceğiz. Bu tarihi buluşmaya siz değerli Atakumluları ve Samsunlu hemşehrilerimi davet ediyor hepinize en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.