Adana Optimum Alışveriş Merkezi, 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen 24. Uluslararası Adana Film Festivali boyunca onlarca yerli ve yabancı film gösterimi ile binlerce sinemaseveri ağırladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen 24. Uluslararası Adana Film Festivali süresince, kentin her yanını festival heyecanı sardı. Hafta boyunca çok sayıda kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Adana, Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yurt dışından sanatçıları ve sinemaseverleri konuk etti. Festival süresince toplam 11 salonda 180 film, 840 gösterimle sanatseverlerin beğenisine ücretsiz sunuluyor.

Alışveriş merkezi festival boyunca yerli ve yabancı sinema sanatçıları ile sinemaseverlere ev sahipliği yaptı. 3 ayrı salonda yapılan film gösterimlerine Adanalı sinemaseverler ilgi gösterdi.

Zaman zaman yerli ve yabancı sinema sanatçıları da film gösterimlerine katılarak Adanalı sinemaseverlerle film izledi. Gösterimler sonunda Adanalılarla sohbet eden sanatçılar filmlerle ilgili eleştirilerini aldı.