Samsun'da AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Karadeniz Bölge Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan başkanlığında gerçekleştirildi. Çiğdem Karaaslan, Karadeniz Bölge toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan başkanlığında yapılan Karadeniz Bölge toplantısına, AK Parti Çevre Şehir Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Karadeniz bölgesi illerinin, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanları ile Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları katıldı.

SAMSUN'DA 6 MİLLET BAHÇESİ HAYATA GEÇECEK

Toplantıda konuşan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Karaaslan, 81 ilde yeni yaşam alanları ve yeşil alanlar kazandırmakla ilgili dev bir adımı hayata geçirdiklerini belirterek, "81 ilimizde 81 milyona varan metrekaresi ile yeni yaşam alanları yeşil alanlar kazandırmakla ilgili çok büyük dev bir adım hayata geçti. Ve şuanda en son aldığım rakamlar 71.2 milyon metrekareye ulaştı bu alanlar. Samsunumuzda da yapılanlar ve yapımı devam edenlerle birlikte 6 adet Millet bahçemiz şuanda hayata geçiyor." dedi.

SİYASETİ MİLLET İÇİN YAPIYORUZ

Karaaslan, toplantıda çevre ve iklim değişikliği ile ilgili sıfır emisyon hedeflerinin olduğunun da altını çizerek, Karadeniz Bölge toplantısında çevre, şehir ve kültür konularını masaya yatıracaklarını vurguladı. AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Karaaslan, konuşmasında, ayrıca şunları dile getirdi.

"Bu toplantıyı 2022 yılında yaptığımız çalışmaları değerlendirmek için düzenliyoruz. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkadımı attığı ve Anadolu'ya özgürlük, istiklal mücadelesinin ateşini yaktakarak aydınlattığı bu şehrin çocukları olarak, üzerimizde bir görev adlediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında da buradan vereceğimiz mesajların, buradan başlatacağımız çalışmaların ilk adımın şehri, büyük başlangıçların şehrinden yapacağımız yeni ve büyük başlangıçların çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Çevre ile ilgili bugün konuşacağız, şehir ve kültür ile ilgili konuşacağız. Yol haritamızı belirleyeceğiz. Biz AK Parti olarak sadece seçime yönelik, sadece oy'a yönelik yapmadık. Biz siyasiti millete hizmet etme sanatı olarak görüyoruz. Biz siyaseti milletimizin sorunlarını çözmek olarak görüyoruz. Biz siyaseti millet için yapıyoruz." 

Toplantı Çiğdem Karaaslan'ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Haber Kaynak: Emre ÖNCEL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.