Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendirdi. CHP’nin ‘Birleşerek kazanacağız’ inancıyla yola çıktığını hatırlatan Hancıoğlu, “Sayın İnce, Türkiye’nin en önemli seçimini yaşadığını biliyor. Bu seçim sadece cumhurbaşkanı ya da iktidar partisinin değişmesi değil. Ülkemizin nasıl bir yolda devam edeceğinin de seçimidir. Sayın İnce’ye teşekkür ederim. Kendi içimizdeki kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp tek adamı ve rejimini hep birlikte sona erdireceğiz” açıklamasını yaptı.

"ERDOĞAN'I BİRLİKTE GÖNDERECEĞİZ"

Millet İttifakı’nın karşısında bulunan partilerin bir kısmının açıktan şeriat istediğini, bazılarının bu ülkede seri cinayetler işleyen gruplarla organik bağı bulunduğunu, Gaffar Okan’ı şehit edenlerin Meclis’e sokulmaya çalışıldığını anlatan Hancıoğlu, “Erdoğan o kadar sıkıştı ki kadrosunda Hizbullahçıların olduğu Hüdapar ile işbirliği yapmaya mecbur kaldı. İktidarı bırakmak istemiyorlar. Yolsuzluğa o kadar battılar ki, hesap vermekten çok korkuyorlar. İftiraları ve kara propagandaları sona ermiyor” diye konuştu. 

"BİRLİKTE EL ELE ÇALIŞACAĞIZ"

Memleket Partisi seçmeninin kırgınlıkları bir kenara bırakması gerektiğini anlatan Hancıoğlu, “Biz aynı ailenin fertleriyiz. Aile içinde de zaman zaman kırgınlıklar olabilir. Fakat şu anda ülkemiz tehlikede. Kardeşlerimizle kucaklaşacağız ve ülkemizin geleceğini birlikte kuracağız. Kadınlarımız, çocuklarımız, emeklilerimiz, işçilerimiz, çiftçilerimiz, memurumuz, gençlerimiz, esnafımız için birlikte el ele çalışacağız” diye sözlerini tamamladı.

Yaren Yalnız

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.