İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün saat 16.00'da İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Halk Buluşması'na katılmak üzere Samsun'da olacak. İmamoğlu'nun gelişini bekleyen CHP Samsun milletvekili adayları Kanal S mikrofonlarına konuştu. 

CHP Samsun Milletvekili adayı, Murat Çam, "Baharın gelişine hoşgeldiniz. Bugün bizim için mutlu ve gururlu bir gün. Ordu'da sabah karşıladık kendisini. Müthiş bir enerji ve motivasyonu var. Motivasyonu seçim süreci için bizlere örnek ve ışık oluyor. 14 Mayıs'ta esas baharı ve baharı müjdeleyen günleri karşılayacağız." ifadelerini kullandı. 

Nazan Güneysu, "Çok gururlu ve onurluyuz. Heyecanla ve gururla burada olmaktan çok mutluyuz. Kadınların mecliste temsiliyet hakkının daha fazla olmasını istiyoruz. Umarız ittifak ortaklarımızla birlikte el birliği ile Samsun'da yer yerinden oynasın sitiyıryz. Hayal ediyoruz. Hayalimiz ve kuruluşun ve kurtuluşun şehrinden yeniden meşaleyi yakacağız." dedi. 

Neşe Kangüleç, "İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görmek istiyoruz. Tüm ilçeleri gezdik, STKları davet ettik. hepsinin ilgisi büyük. Meydanımız gümbür gümbür geliyoruz dedirtecek.  Samsun'un uzun zamandır görmediği coşkuyu göreceğiz. Coşkunun daha da artacağını düşünüyorum. Şimdi halkın iktadarı geliyor. Her şey çok güzel olacak." sözlerini kullandı. 

Mehmet Özdağ, "Çok güzel bir bahar havası var. Onurlu ve gururluyum.  Canla başla sahada çalışacağız, çalışıyoruz. Umarım değişimi gerçekleştireceğiz." dedi. 

Suat Yıldız, "Bugün çok mutluyuz. Ekrem başkanın burada olması heyecan katıyor. Bizleri onore ediyor. İktidara geleceğiz, geliyoruz. Bu alanlar, iktidara gelişimizin göstergesi. Gümbür gümbür iktidara geleceğiz. Bu ülke en güzel yönetimi hakediyor."

Kanal S ve Samsun Canlı Haber ekipleri programa ilişkin detayları sahadan aktarıyor. Halk buluşması saat 16.00'da Kanal S, Samsun Canlı Haber, samsungazetesi.com ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.