Provokasyonlarla ülkemizi karıştırmaya çalışanların başarılı olamayacağını ifade eden CHP Samsun Milletvekili Adayı Suat Yıldız, “Halkımız 12 Eylül öncesine benzer tuzaklara düşmeyecek. Birbirimize düşman olmayacağız. Bu bayrağın altında, bu vatanda yaşayan 85 milyon kişi Pazar günü birlikte kazanacak. Birlikte kardeşçe refah içinde yaşayacağız” dedi.

Tercihini halkından yana değil zengini daha zengin yapmaktan tarafa kullanan AK Parti – MHP hükümetinin 21 yıllık saltanatının sona ereceğini söyleyen Yıldız, “Artık kimse kimseyi kutuplaştırmaya ve birbirine düşman etmeye çalışmayacak. AK Parti ve MHP seçmeni kardeşlerimiz de bu seçimin kazananı olacak. Çünkü bugünkü sıkıntıları hep birlikte çekiyoruz. Yarınki refah ve huzuru da birlikte paylaşacağız. Hangi partili olursa olsun bütün esnafımız sıkıntı içinde. Hangi partili olursa olsun bütün memurlarımız, emeklilerimiz yoksulluk çekiyor. AKP’de çemberin en merkezinde yer alan 5-6 maaşlı danışmanlar, yönetim kurulu üyeleri, yandaş patronlar dışında bu ülkenin 85 milyonu aynı sıkıntı içinde hayat mücadelesi vermeye çalışıyor. Bizi sokağa döküp iktidarlarını sürdürmek isteyenlere başarılı olamayacak” açıklamasını yaptı.

"BİZİ BÖLMEK İSTEYENE ŞÜPHEYLE BAKIN"

Ankara’nın orta yerinde gündüz gözüyle katledilen Sinan Ateş’in katillerinin de adalete mutlaka teslim edileceğini sözlerine ekleyen Yıldız, “Sinan Hoca’nın katilleri yargıya teslim edildiğinde biz de en az onlar kadar teselli olacağız. Gün gelip adaletin herkese lazım olduğunu biliyoruz. Seçimler, rakip partilerin seçmenini cezalandırma aracı değil, demokrasinin gereği olan bir hizmet yarışıdır. Millet ittifakı gelirse yardım alabilir miyim diye korkan vatandaşlarımız, daha fazla yardım aldığını görünce ‘İyi ki Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oldu’ diyecekler. Memurumuz, işçimiz emeklimiz, kadınımız çocuğumuz birlikte kazanacak ve refah içinde yaşayacak. Bir daha bu halkı bölmeye ve kutuplaştırmaya çalışıp keselerini dolduranlar iktidara gelemeyecekler. Bizi bölmek isteyenlere şüphe ile bakın. Mutlaka şahsi çıkarları vardır. Bunu şatafatlı hayatlarından, kime menfaat saplayıp faturasını halka kesmelerinden anlayabilirsiniz. Ülkemizin aldığı hasarları birlikte tamir edip güzel günler yaşayacağız” diye konuştu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.