Partilerin 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili hazırlıkları tamamlanmak üzere. CHP Samsun milletvekili aday listesi belli oldu. İnternet kullanıcıları CHP Samsun'da 3. sıradan aday gösterilen Mustafa Yeşilyurt kimdir sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

mustafa yeşilyurt gelecek partisi

MUSTAFA YEŞİLYURT KİMDİR?

1979 yılında Samsun ili Atakum ilçesi Kurukökçe mahallesinde doğan Mustafa Yeşilyurt, Lise eğitimini Samsun İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde bitiren Mustafa Yeşilyurt, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimine devam etti.

24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Yeşilyurt,30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olurken geçtiğimiz dönem AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

Aile şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak ticaret hayatına devam eden Yeşilyurt, Evli ve İngilizce, Arapça bilmektedir.

Mustafa Yeşilyurt, şu anda Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı olarak görevini devam ettirmektedir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.