CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yapılan sel uyarılarını dikkate almadığını öne sürerek, "Bu felaket 'ben geliyorum' demiş. Mustafa Demir bunların hiçbirini duymamış" dedi.

HAZIRLIKSIZ YAKALANDI 

Türkel yaptığı açıklamada, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiri yağmuruna tuttu. Türkel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Günlerdir meteorolojinin yaptığı uyarılar gerçekleşti. Bir çok noktada sel felaketiyle karşı karşıya kaldık. Bir vatandaşımız sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Ciddi anlamda vatandaşımızın ve esnafımızın zararı var. Yıllardır 'sel geliyorum' diyor, Mustaf Demir her zamanki gibi 'ben yaptım oldu' anlayışıyla ne mazgalları temizletmiş, mazgallar taştı. Ne kanalları temizletmiş, ne de selle ilgili en ufak bir hazırlık yapmış. Mustafa Demir ortada yoktu. Kameramanlarını göndermiş Atakum'da temizlik yapıyoruz, Canik'te mazgal açıyoruz diyorlar. Göz göre göre gelen sele Büyükşehir Beleyesi yine hazırlıksız yakalandı. Bir sürü maddi hasarla, çaresizlikle karşı karşıyayız. Bu felaket 'ben geliyorum' demiş. Mustafa Demir bunların hiçbirini duymamış. Bütün şehrimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden kardeşimizin ailesine sabırlar diliyorum. Bu maddi hasarların Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasını talep ediyoruz."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.