CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel,  Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayını Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklamasının ardından açıklamalarda bulundu. Türkel, "Saray düzenine son verip millet tekrar iktidara gelecektir" ifadelerini kullandı. 

Türkel açıklamasında şu ifadelerini kullandı;

Altılı masa dün tüm önyargılardan bağımsız, milletin sesini dinleyerek özellikle AKP'nin çöküş döneminde ülkenin yakıcı ve kangren olmuş sorunları altında tek umudun ortak akıl, tek umudun dayanışma, tek umudun ortak bilinç olduğu ve hep birlikte yöneteceğiz söylemi ile toplanmıştır. 
Vatandaş işsizlikle, yoksullukla mücadele ederken devletteki çürüme, yolsuzluk, liyakatsizlik en can yakıcı hale gelmişken özellikle yaşanan deprem felaketinde AKP, devleti enkazın altına gömmüş, vatandaşına çadır su tedarik edemez hale getirmiş iken. Millet yoklukla mücadele ederken saray sosyetesi zenginliğine zenginlik katarken. Adalet haksızlık ve hukuksuzluk her tarafa sirayet etmişken. Dün 6'lı masanın Sayın Genel Başkanlarının ve milletimizin ortak teveccühüyle Cumhurbaşkanı adayımız ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştır.

Bu günden itibaren Samsun'da ve Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. milletin masası demiştir ki tek adam sistemi son bulacak, milletin Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu değil, evine ekmek götüremeyen babalar, depremde evlatları göçük altında kalmış çaresiz anneler, mülakat sistemi ile perişan edilmiş gençler, ülkemizden umudunu kesmeyen milletimiz Cumhurbaşkanı olacaktır.

Saray düzenine son verip millet tekrar iktidara gelecektir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.