CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Şenel, Gürkan Sarıkaya'nın sunduğu Kanal S Haber Ana Haber'in konuğu oldu.  Şenel, İlkadım Belediyesi'nin 5 yılını değerlendirerek, mevcut belediye başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a yönelik eleştirilerde bulundu

"5 YILDA YAPABİLDİĞİ 4 PROJE VAR"

Şenel açıklamasının devamında şöyle konuştu; 

Necattin Demirtaş'ın projelerini anlattığı bir videosunu izledim. Temel laf; Ödenek yoki paramız yok. 5 senedir İlkadım'ı yönetmiş bir belediye başkanı olsaydım bilboardlara 4 tane proje koymazdım. 4 senede 100 Milyon TL'lik yatırım yaptım diyor. Bugün standart bir araba dahi 5 Milyon TL civarı. İlkadım'ın işin ehline teslim edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kadro olarak bu kenti Vedat Yılmaz ile Muzaffer Önder ile yönetmiştir. 

CHP'nin bilgi birikimi sosyal belediyecilik anlamında korkunçtur. Kadroları müthiştir ve çok iddialıyız; Bizim Meclis Üyesi kadrolarımız hem donanımlı, hem yetenekli ve partisine gönülden bağlı parti emekçileriyle dolu bir listedir ve çok iddialı bir listedir. Biz bu işi çok iyi biliyoruz; Kuruluşun ve kurtuluşun kenti olan Samsun'u da çok iyi bir şekilde yönetecektir ve Samsun'u eski güzel günlerine de kavuşturacağız. Biz göreve geldiğimizde bir sene içerisinde farkı fark edecekler ve şunu diyecekler; Madem bunlar yapılabiliyordu bundan önceki 15-20 senemizi niye heba ettik. 

İlk 5 sene için bize güvensinler, emanet oylarını bize versinler ikinci 5 senede bizden ayrılmayacaklar ve bizi izlemeye devam edecekler.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: “İki ilçede üretilen fındık, bölgenin en katma değerli ürünü” ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: “İki ilçede üretilen fındık, bölgenin en katma değerli ürünü”

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.