CHP İl Başkanı Fatih Türkel'den Tepki! 'Şimdi Sıra Tenis Kulübünde' 'Yapamazsınız Sayın Demir' CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Samsun Tenis Kulübü'ne gönderilen tahliye tebligatı nedeniyle Başkan Demir'i sert bir dille eleştirdi

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Samsun Tenis Kulübü'ne, Millet Bahçesi projesi nedeniyle gönderilen tahliye tebligatı ile ilgili tepkisini dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e "Sayın Demir; Millet Bahçesi projesini meclisten geçirmeden önce hangi odaya, hangi derneğe, hangi Samsunluya danıştınız" sorusunu sordu.

'YAPAMAZSINIZ SAYIN DEMİR' CHP Samsun İl Başkanı Türkel, Samsunspor Nuri Asan Tesislerini de içine alan Millet Bahçesi projesini eleştirerek, Tenis Kulubü açıklamasında şunları dile getirdi: "Sayın Mustafa Demir hata üstüne hata yapıyorsunuz. Samsunspor Nuri Asan Tesislerinin de içinde bulunduğu Atakum sınırlarından Canik, Tekkeköy sınırına kadar olan sahil şeridini sözüm ona Millet Bahçesi ilan ediyorsunuz. Tepkiler üzerine Samsunspor'un Tesislerini plana ekledim diyemeyip, mecburen geri adım atıyorsunuz. Şimdi sıra Tenis Kulübü Tesislerinde. Millet Bahçesi planının MHP ve AKP oyları ile ve bizim itirazlarımıza rağmen meclisten geçti. Millet Bahçesi projesini meclisten geçirmeden önce hangi odaya, hangi derneğe, hangi Samsunluya danıştınız. Yapamazsınız Sayın Demir."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.