Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel'in icra takiplerinin yanı sıra, daha seçilmeden alacaklı bir firmanın belediyeye ihbarname göndermesi, hem vatandaşlar hem de personelin kafasında soru işareti bıraktı.

DOSYALAR GÜNDEME GELDİ

SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Atakum'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Atakum'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı

Atakum Belediyesi'ne, bir müteahhitlik hizmetleri firması tarafından Serhat Türkel ve iki ortağının 167 bin 148 lira 97 kuruşluk borcu bulunduğu belirtilerek,
"maaş alacağı" veya başka bir ödemenin kendisine değil, İcra Müdürlüğü'ne yapılması için ihbarname gönderildi. Bu arada, olayın ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada, Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel'in daha önce aldığı mahkumiyet kararları ve icra takip dosyaları da gündeme geldi.

TARTIŞMANIN FİTİLİ ATEŞLENDİ

Şok etkisi yaratan paylaşımlarda, Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel için borçlu sıfatıyla geçen yıl içinde de açılan 5 icra takibiyle ilgili dosyanın da sayı numaralarıyla birlikte yayınlanması dikkat çekti. Serhat Türkel'in, Atakum Belediye Başkanlığı'na seçilmeden önce hakkında icra ihbarnamesi gönderilmesi olayının gündeme gelmesiyle birlikte CHP içinde de yeni tartışmaların fitilinin ateşleneceği belirtiliyor.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.