TÖRENLE AÇILDI

Yürüyüş, spor alanları ve oyun parkları ile her yaştan vatandaşa hizmet verecek Hayrettin Karaca Alanı törenle açıldı. Açılış törenine öğretmenleriyle hazırladıkları pankartlarla katılan öğrenciler söyledikleri doğa şarkıları ile ortamı neşelendirdiler.

HAYRETTİN KARACA'NIN ADI YAŞATILACAK

Çevreye verdikleri önemden bahseden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise “Güzel bir alan oldu. Hayrettin Karaca’nın adını burada yaşatacağız. Onun adıyla bu parkta insanların çevre duyarlılığını da yaşatacağız. Çocuklarımız gelecekler, bu ağaçların çeşitlerini, nasıl dikildiğini ve bakıldığını öğrenecekler. Yeşil çevrenin insan sağlığına nasıl bir katkısı olduğunu biliyor olacaklar. Çevreye duyarlı bir Atakum oluşturabilmek için TEMA Vakfı ile birlikte yol almaya devam edeceğiz. Atatürk'ün Cumhuriyeti her gün biraz daha güçlenerek devam etsin. Bu çocuklar daha mutlu, özgür ve hak ettikleri bir ülkede yaşıyor olsunlar. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Programa ayrıca Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala, ÇED ve Çevre Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Mesut Yılmaz, TEMA il ve ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.