Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Durmuş, "Ben takıma gelirken takımı kurtarmak için geldim. Biz bu yola gönlümüzü başımızı koyduk. Herkes elini taşın altına koymalı. Gerekirse, sezon sonunda takımın düşmesi durumunda mesleğimi tamamen bırakabilirim" dedi.

İSTANBUL'U YÜZDE 1 MİLYON YENMELİYİZ
Adanaspor karşısında üzücü bir sonuç aldıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Adanaspor karşısında avantajımız vardı, fakt avantajımızı kaybettik. Milli arayı da çok iyi değerlendirdik ama malesef Adana'dan 3 puanı alamadık. Şimdi İstanbulspor'a odaklanmalıyız. İstanbulspor'u yüzde 1 milyon yenmeliyiz" dedi.

ŞİMDİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI
Takımın ligin son haftalarında bu zor durumdan kurtulması için desteğe ve taraftarına ihtiyacı olduğunu dile getiren Durmuş, "Taraftarımız kızmakta haklı. Ama ben diyorum ki, gelin tüm eleştirilerimizi sezon sonuna bekletelim. Şimdi takıma destek olma ve sahip çıkma zamanı. Biz buraya takımı kurtarmaya geldik. Bir taraftar olarak söylüyorum, tüm Samsunsporluları İstanbulspor karşısında tribüne davet ediyoruz" dedi.

SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI
Ligdeki durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Besim Durmuş, "Şuan herşeye rağmen 2 puan üstteyiz. En azından evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamamalıyız. Böylece, sezon sonunda ligde rahatlamış oluruz. İstanbulspor maçı, bizim için sezonun en önemli maçı konumunda" dedi.

Sonrasında sakatlıklar hakkında bilgi veren Durmuş, Ufuk dışında diğer oyuncuların durumunun iyi olduğunu, Ufuk'un da tedavisine göre İstanbulspor karşısında sahada olup olmayacağına, ona göre karar vereceklerini dile getirdi.

Haber: Kenan KAYA