Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı makamında gerçekleşen Çarşamba’nın tarihi ve kültürel yapısına dair konuların istişare edildiği ziyarete, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Sercan Yaşar, Ömer Bir, Eyüp Aslan ve Dernek Üyesi Muhammet Ali Torun katıldı.

AW594608_01.jpg

"ORTAK PROJE YÜRÜTMEYE HAZIRIZ"

Ziyarette, ilçeye katkı sağlayacak ortak projelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Özdemir, Çelik’e yeni dernek yönetiminin Samsun ve Çarşamba’da gerçekleştireceği çalışmaların, Çarşamba’ya ve Samsun’a sunacağı katkılardan bahsetti. Özdemir, “Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği olarak göreve geldiği günden itibaren ilçemizin güvenliğini ve huzurunu sağlayan komutanımıza ilçemize sağladığı katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. Dernek yönetiminin gerçekleştireceği yeni projelerde Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ile istişare içerisinde olmaktan onur duyarız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba’nın tarihi ve kültürel konularının gündeme alındığı görüşme sonrasında Başkan Özdemir ve dernek yönetimine kıymetli ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Görüşme sonrasında Özdemir, Çelik’i ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelini Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği hizmet binasında ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.