Samsun’da yerel seçimler öncesi miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Canikli vatandaşlar ilçeden mitingin gerçekleştiği Cumhuriyet Meydanı’na büyük bir sevinç ve heyecanla akın etti. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya devam ederek ilçemizi daha ileriye taşıyacağız” dedi. 

CANİK İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK DEVAM EDİYOR

Canik’i her alanda geliştirmek ve daha ileriye taşımak için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemize ve hemşehrilerimize gayretle hizmet etmeye devam ediyoruz. Canikli hemşehrilerimizle birlikte dünya lideri, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlemek üzere miting alanına akın ettik. 5 yıl boyunca kazandırdığımız projeler ve yatırımlarla ilçemize değer kattık. Büyüyen ve gelişen Canik’e tanıklık ettik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildik. Türkiye Yüzyılı’nda hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi her alanda daha ileriye taşımak ve değerine değer katmak için azim ve kararlıkla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Partili Çiğdem Karaaslan'dan İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz'a ziyaret AK Partili Çiğdem Karaaslan'dan İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz'a ziyaret

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.