Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Çamalan, Ambarpınar, Düzören ve Tekkiraz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, coşkuyla karşıladığı Başkan Sandıkçı'ya ilçeye kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Samsun'da iki otomobil çarpıştı: Yaralılar var Samsun'da iki otomobil çarpıştı: Yaralılar var

"VAKİT KAYBINA TAHAMMÜL YOK"

Canik için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Projeler ve yatırımlarla yeni kimliğine kavuşturduğumuz ilçemiz için gece demeden, gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır projelerle ilçemizi geleceğe taşıyoruz. Canik'imizin asla vakit kaybına tahammülü yoktur. Projeler ve yatırımlarla büyük gelişim ve değişim yaşattığımız ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. Canik'te modern yaşam alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla örnek gösterilen bir şehir yapısını oluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve Canik Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.