Atakum’da zafer coşkusu! Başkan Türkel: "Atakum marka şehir olacak" Atakum’da zafer coşkusu! Başkan Türkel: "Atakum marka şehir olacak"

SANDIKÇI: CANİK'İMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’e kazandıracakları yeni projeler ve yatırımlarla, ilçenin değerine değer katmaya devam edeceklerini ifade etti. Vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle gönül gönüle çalışmaya devam ederek, yeni kimliğine kavuşturduğumuz Canik’imize değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"CANİK'İMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

Canik’in gelişim sürecine önemli katkılarda bulunan projeleri ve yatırımları ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Sandıkçı, “Planlamalarımızı yaptık. Hemşehrilerimizle istişare halinde çalışmalarımızı yoğun bir tempoyla sürdürdük. Canik'imizin birinci önceliği olan, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, kendilerinin yerinde ve hızlı bir şekilde hizmet almasını sağlayan eserleri ilçemize kazandırdık. İlçemizde eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla imza attık. İlk günkü heyecanla çalışmaya, ilçemiz için düşünmeye ve üretmeye devam ediyoruz. Canik'imizi daha ileriye taşıyacağız. Yeni eser ve hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturmaya, ilçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” şekilde konuştu.

İHA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.