Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) 18 Aralık tarihinde Ankara'da gerçekleştireceği büyük buluşma Kanal S ekranlarından canlı yayınlanıyor. 'Büyük Samsun Gençlik Buluşması' etkinliğine, tüm vatandaşları davet etti. 

MEMLEKET HASRETİ GİDERECEKLER

Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve sevilen sanatçı Haluk Levent'in de sahne alacağı Gençlik Buluşması hakkında bilgi veren ASFED Başkanı Osman Yılmaz, “Ankara’daki Samsunlu hemşerilerimizi bir arada tutmak ve birlik-beraberliğimizi pekiştirmek için ASFED olarak yıl içerisinde farklı farklı etkinlikler düzenliyoruz. Gerçekleştirileceğimiz Gençlik Buluşması da bunlardan biri olacaktır. Etkinlik boyunca memleket hasreti gideren Ankara'daki Samsunluların yanı sıra Samsun kültürünü yakından tanımak isteyenlerin güzel bir gün geçirmesini amaçlıyoruz” dedi.

DOLU DOLU GEÇECEK 

Ankaralıları ve Samsunluları dolu dolu etkinliklerle geçecek olan Gençlik Buluşmasına davet eden Başkan Yılmaz, “Samsun'da milli mücadelenin ilk adım şehri olmanın vizyonu ve sorumluluğunu hissederek Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza yakışır hizmetleri ortaya koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonra Samsunluların Ankara’daki evi olan ASFED olarak birlik, beraberlik, dayanışma ruhu ile hemşerilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İşte 'Büyük Samsun Gençlik Buluşması' etkinliğinden kareler;

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.