Samsun’un Ayvacık ilçesinde bir şehit ailesinin evine giden yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmamasına tepki gösteren Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Erdal Avcı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız kendi altına 7,5 milyon liralık makam aracı almıştır. Cumhurbaşkanımıza sizi şikayet ediyorum. Vatan için şehit olmuş bir kardeşimizin ailesinin yolunu ne için yapmıyorsunuz” diyerek eleştirilerde bulundu.

MAKAM ARACI TEPKİSİ

Tiryakioğlu Mahallesi'nde yaşayan şehit ailesinin 650 metrelik yolunun yapılmaması nedeniyle tepkisini dile gösteren Avcı, şunları söyledi:

"Tiryakioğlu Mahallesi'ndeki şehit ailemizin oturduğu 650 metrelik yolu gündeme getirdik. Bu ülke için canını seve seve vermiş şehidimizin 650 metrelik yolu, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından gündeme alınmamıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de bu konu İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta tarafından gündeme getirilmiştir. Buna rağmen şehit ailesinin yolu yapılmadı. Şehit ailemizin yoluna asfalt ve beton dökmeyen büyükşehir belediye Başkanımız kendi altına 7,5 milyon liralık makam aracı almıştır. Mustafa Demir'e sesleniyorum. Cumhurbaşkanımıza sizi şikayet ediyorum. Vatan için şehit olmuş bir kardeşimizin ailesinin yolunu ne için yapmıyorsunuz? Paranız mı yok yoksa çimentonuz mu? Hava şartları mı uygun değil? Neden yapmıyorsunuz? Bunu Cumhurbaşkanımıza ve Samsun halkımıza açıklayınız. Cumhurbaşkanımıza da tasarruf genelgesine uymadığınız için sizi şikayet ediyorum.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.