İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi! Depremin merkez üssünün Bolu olduğu ifade edildi. Deprem Bolu'nun haricinde Düzce, Ankara, İstanbul ve Sakarya'da da hissedildi. Depremin şiddeti hakkında AFAD'tan açıklama geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyururken Kandilli ise 4.7 bilgisini paylaştı.

SON DAKİKA: BOLU'DAKİ DEPREM İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ!

Bolu'da gerçekleşen 4.8 şiddetindeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Bolu ve Düzce'de yaşayan vatandaşlar depremle ilgili korkularını sosyal medyadan dile getirdi.

SON DAKİKA: DEPREM UZMANI ERSOY'DAN İLK YORUM! 'BU BÖLGEDE...'

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bolu'da gerçekleşen depremle ilgili sıcağı sıcağına şu ifadeleri kullandı: 'Gelecekte bu bölgede yeni depremler beklenebilir. 4.8 şiddetindeki deprem Düzce'nin doğu ucunda olduğu için bunu izlememiz gerekiyor. Bolu tarafına da bir gerilim taşınmıştı. İzlenmesi gereken bir deprem olarak değerlendiriyoruz.'

AFAD BAŞKANI SEZER'DEN AÇIKLAMA

AFAD Başkanı Yunus Sezer yaptığı açıklamada "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" açıklamasını yaptı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.