Nizip’te Zeugma Spor Şenlikleri Futbol Turnuvası için hazırlıklar başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde organize edilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan, Zeugma Spor Şenlikleri Futbol Turnuvası için bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde gerçekleşen ve turnuvaya katılacak olan takımların temsilcilerinin katıldığı toplantı sonrası bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, geçtiğimiz yıl meydana gelen maden kazasından dolayı Futbol Turnuvası’nın yapılamadığını belirterek, şunları söyledi:
“Bu yıl sayın kaymakamımız Harun Sarıfakıoğluları’nın desteğiyle büyük bir katılımla, bu turnuvanın ilçemizdeki sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük katkı sağlayacağı düşüncesiyle start verdik. 6 Nisan 2015 Pazartesi günü turnuvamızı başlatıyoruz. İlçemizdeki resmi kurumlar, oda ve derneklerin katılımıyla ve spor aktivitelerin arttırılması amacıyla düzenlenecek olan futbol turnuvası ile sporun dostluk, kardeşlik, ve centilmenlik sınırları içerisinde yapılmasını hedeflemekteyiz. Futbol turnuvasına katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.“