Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV ve Samsun Gazetesi ekibi, Bafra İlçesi'ndeki vatandaşlara, "Belediye başkanından beklediğiniz öncelikli hizmetler neler?" diye sordu. Vatandaşların büyük çoğunluğu yol, otopark ve özellikle istihdam sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

İşte Bafralıların yanıtları:  

İSTİHDAM HOŞUMUZA GİDER 
Halil İbrahim MASHAR: Öncelikle sokak hayvanlarının barınak tarzı bir yerlere gönderilmesi taraftarıyım. Çevrenin temizliğine önem veriyorum ve bu yüzden insanların da çevreye karşı duyarlı olmasını istiyorum. İşsizlik konusunda neler yapılabilir bilmiyorum ama istihdam sağlanırsa çok hoşumuza gider. 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ ŞART
Necati YILDIZ: Belediye başkanından çevre düzenlemesi bekliyoruz. Onun haricinde mahallerimizde yeşil alanların korunmasını, çoğaltılmasını ve geniş kapsamlı temizliğini istiyoruz. Sokaklarımız temiz olmalı. 

TOKİ KAMPANYASI DÜZENLENMELİ 
Şahin ÇELEBİ: Ben emekli biri olarak TOKİ kampanyasının düzenlenmesini isterim. Bence burada insanlar da TOKİ olursa, memnun olurlar. Onun haricinde genel olarak Başkan Hamit Kılıç'tan memnunuz. 

HİZMETLER BAŞARILI 
Şahin SEZER: Belediye başkanımız zaten hizmetlerinde başarılı. Böyle devam etmesi bile bizim için yeterli olabilir. Eğer bu şekilde güzel hizmetleri uygulamaya devam ederse, sorunlar ortadan kalkar. 

ÖNCE İŞSİZLİK GİDERİLMELİ  
Yaşar TERZİ: Gençlerin şu anda işsizlik sorunu var. Bafra'nın en büyük sorunu işsizlik olduğu için gençlerimiz çok boş kalıyor. Hatta boş kaldıkları için zararlı maddeler kullanmaya başlıyor. O yüzden ben Bafra'da öncelikle işsizliğin giderilmesi taraftarıyım. 

KATLI OTOPARK YAPILMALI
Turgay SESLİ: Başkanımızdan güzel hizmetler yapmasını bekliyoruz. Buranın sorunu işsizliğin yüksek olması. Fabrikaların olmasını isterim. Böylece istihdam sağlanmış, bir çok genç iş sahibi olmuş olur. Onun haricinde otopark mutlaka olmalı. Mesela Samsun merkezde 2 katlı otoparklar var. Burada da katlı otoparklar olmalı. 

SOSYAL ALANLAR ÖNEMLİ
Gülderen SİVASLI: Ben her şeyi bekliyorum. Elinden geldiğince güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Çocuklarımız için oyun parkları, sosyal faaliyet alanları bekliyoruz. Onun haricinde ilçemizde temizlik istiyoruz. Başkanımız yeni geldi. İnşallah güzel hizmetler yapacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz. 

YOL, SU, İŞSİZLİK, OTOPARK 
Vahit KÖSE: Yol, su, elektrik bekliyoruz. Onun haricinde özellikle gençlerimiz için iş imkanı isteriz. Çok fazla gencimiz boş geziyor. Ayrıca Bafra'da otopark sorunu çok büyük. Yolların durumundan kaynaklı araçlar zor geçiyor. 

HAYIRLI VE GÜZEL HİZMETLER 
Veli ÜLKÜ: Ben her şeyin ortada olduğunu düşünüyorum. İnşallah yöneticiler vatanımıza, milletimize ve Bafra'mıza hayırlı, güzel hizmetler yaparlar. 

Haber: Hande ONAT, Uğur ATICI