Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Akkuş, vatandaşın Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccühü olduğunu, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçileceğine inandığını belirterek hedeflerini açıkladı. Akkuş, "Benim hedefim halkımızın refahı. Bazı şeylerin düzene oturtulması ve anlatılması gerekiyor. Ben bu yüzden aday adayıyım" dedi.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN SEÇİLECEK

Kanal S Programlar Koordinatörü Said Çetintaş'ın Seçim Vitrini programına konuk olan Akkuş, "Vatandaşın Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccühü var. Karşı tarafın sürekli yalan üreterek Cumhur İttifakı'nı yıpratma yönünde politikaları var. Genelde genç kuşak üzerinde oyunlar oynanıyor. Bizim gençlerimiz zeki. O oyunlara gelmeyeceklerdir. 14 Mayıs'ta seçilecek isim Recep Tayyip Erdoğan'dır. Samsun'da partimiz çok güçlü. Samsun halkının ittifakımıza da partimize de çok büyük bir ilgisi var. Samsun'da da son zamanlarda partimize ve anketlerde artış olduğunu görüyoruz. Vatadaşımızda BBP barajı aşamayacak korkusu kalmayacak. İttifaktaki herhangi bir parti yüzde 7'yi aştığı an içindeki partilerde yüzde 7'yi aşmış sayılıyor. Vatandaş da artık barajı aşamayacaklar korkusu kalmayacak. O zaman göreceksiniz BBP Türkiye genelinde yüzde 10'un çok üzerinde oy olacak. Samsun'da da inanıyorum ki yüzde 50'ye yakın bir oy alacak. Bizi hafife almayın" diye konuştu.

FAYDALI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Milletvekili olduğu takdirde Samsun için hayallerini de açıklayan Akkuş şunları söyledi: "Benim hedefim halkımızın refahı. Bazı şeylerin düzene oturtulması ve anlatılması gerekiyor. Ben bu yüzden aday adayıyım. Samsununumuzun sorunları var ve bunların dile getirilmesi gerekiyor. Millete faydalı olmak için yola çıktık. Milletvekili olursam öncelikle bir halk oturumu yapacağım. Vatandaş bu şehirde ne istiyor? Benden beklentiniz ne? Bunları söylesin istiyorum vatandaş. İlçeye gittiğimde ben teşkilata değil vatandaşın olduğu yere giderim. Samsun'un öncelikle turizmde, sanayinin farklı dallarında, tarımda acilen çözülmesi gereken sorunlar var. Aday gösterilirsem de Cumhuriyet tarihinde ilk kez Asarcık ilçesinden çıkan ilk milletvekili adayı olacağım. Ama tüm ilçeler için canla başla çalışacağıma söz veriyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.