İlkadım Belediye Meclisi Eylül Ayı Açılış Meclisi Toplantısı, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz başkanlığında gerçekleştirildi. İlkadım Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

KKTC’DEKİ KAZAYA İLİŞKİN TAZİYE MESAJI
Toplantıda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti açıklarında meydana gelen yolcu gemisi kazasına da değinen Başkan İhsan Kurnaz, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kurnaz, “Geçtiğimiz günlerde Yavru Vatan Kıbrıs’ta üzücü bir olay meydana geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti açıklarında bir yolcu gemisinin alabora olması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. 20 kişiyi de arama çalışmaları devam ediyor. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılara da acil şifalar diliyor, kayıp vatandaşların da bir an önce bulunmasını temenni ediyorum” dedi.

“İLKADIM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
İlçede sürdürülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurnaz, İlkadım’ın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını söyledi. Kurnaz, “İlkadım için, hemşehrilerimiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Tüm meclis üyelerimiz de bu noktada ellerini taşın altına koyuyorlar” ifadelerini kullandı.

“DAHA KONFORLU VE MODERN BİR İLKADIM”
İlçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların süreceğini vurgulayan Kurnaz, “Daha konforlu, daha estetik, daha güvenilir, daha modern ve daha kullanışlı bir İlkadım için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz. İlkadım’ı hep birlikte daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
Konuşmaların ardından belediye meclisinin gündeminde yer alan maddeler görüşüldü ve değerlendirilmek üzere ilgili komisyonlara sevk edildi.

TETSİAD’ın tarihi toplantısına Samsun ev sahipliği yaptı
Canik Meşe Tesisleri yenilenen yüzüyle Samsun’un gözdesi oldu
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





