Yeni Parti Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, Yeni Parti İlkadım İlçe Başkanı Umut Alkaç ile birlikte Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı ve Tepecik Mahallesi Muhtarı Osman Kocabıçak ile Samsun İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı ve Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk’ü ziyaret etti.
MUHTARLARIN TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Ziyaretlerde mahalle ve köylerin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve muhtarların yürüttüğü çalışmalar ele alındı. Çan, Samsun’un kıyı mahallelerinden en uzak köylerine kadar vatandaşların sorunlarının çözümü için çalışan muhtarların önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
“TÜM MUHTARLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj veren Murat Çan, “Samsun’umuzun kıyı mahallelerinden en uzak dağ köylerine kadar halkımızın sorunlarının çözümü için özveriyle çalışan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Çan, ziyaretlerde gösterilen ev sahipliği dolayısıyla Osman Kocabıçak ve Mustafa Öztürk’e teşekkür etti.

Araç sahipleri gece yarısını bekliyor! Samsun'da tabela değişecek
Samsun’da sürücüler dikkat! Bu yol 4 gün kapalı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ






